Linkar si Falemi au plecat la Moscova

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:49
Linkar si Falemi au plecat la Moscova
Jucatorii Eric Linkar și N'gasam Falemi, însoțiți de impresarul Dumitru Tudor, au plecat, joi, la Moscova, cei doi fotbaliști avînd oferte de a juca în campionatul Rusiei. "Duminica vom demara negocierile pentru transferul celor doi fotbaliști. Linkar are oferta de

Jucatorii Eric Linkar și N’gasam Falemi, însoțiți de impresarul Dumitru Tudor, au plecat, joi, la Moscova, cei doi fotbaliști avînd oferte de a juca în campionatul Rusiei.

„Duminica vom demara negocierile pentru transferul celor doi fotbaliști. Linkar are oferta de la Torpedo Moscova, iar Falemi de la doua echipe de top din Rusia, al caror nume nu îl pot dezvalui înca”, a declarat impresarul Dumitru Tudor pe Aeroportul Internațional „Henri Coanda” din București.

Falemi și Linkar sunt jucatori liberi de contract, dupa ce conducerile celor doua echipe la care au evoluat, Steaua, respectiv Akratitos, nu le-au mai prelungit contractele de joc.

În ultima saptamîna, cei doi fotbaliști s-au antrenat alaturi de jucatorii echipei Sportul Studențesc. Antrenorul echipei nou promovate în Divizia A, Dan Petrescu, a declarat, marți, ca cei doi vor putea evolua la Sportul în cazul în care nu își vor gasi echipa pentru sezonul viitor.

Mediafax