Linkin Park au cântat pentru prima dată în România (Video)

De: Gabriela Voicu / 07.06.2012, 11:30
Linkin Park au cântat pentru prima dată în România (Video)
Trupa Linkin Park a susținut, aseară, un concert ca la carte, cu multă energie, trezind amintiri pentru fanii lor de toate vârstele.

Membrii formației Linkin Park au făcut un concert ca la carte, cu piesele care au marcat istoria de peste 10 ani a trupei.

Aproximativ 13.000 de oameni au participat la primul concert al trupei Linkin Park în România, potrivit organizatorilor, iar în mulțime se aflau persoane care fluturau steaguri ale Bulgariei și Albaniei.

Pe scenă s-au succedat PhenomenOn, Coma și Zdob și Zdub. Deși părea că va ploua, vremea a fost de partea fanilor Linkin Park, iar berea a curs gârlă.

Membrii Linkin Park nu s-au lăsat așteptați, urcând pe scenă în jur de 20.20, și au făcut un concert ca la carte, cu o energie constantă, timp de circa o oră și jumătate.

Linkin Park – „Breaking The Habit” (live), România

Aplauzele și strigătele însoțeau fiecare piesă, chiar dacă au fost și dintre cele mai noi, trupa prezentându-și și albumul care va fi lansat pe 26 iunie, „Living Things”, cu piesele „Lies Greed Misery” și „Burn It Down”.

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupă de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei șase membri ai trupei Linkin Park sunt originari din sudul Californiei, iar ideea formației a apărut în micul dormitor al lui Mike Shinoda, unde acesta și Delson au înregistrat primul material muzical, în 1996. Cei doi fuseseră colegi de școală.

De-atunci, trupa Linkin Park a vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume și a câștigat două premii Grammy din șase nominalizări, plus numeroase alte trofee ale industriei muzicale.

Citeste mai multe despre concertul trupei Linkin Park in Romania, pe Mediafax.ro