Linkin Park – de la Formula 1 la noi lansări

De: Mia Nicolescu / 30.05.2012, 09:19
Linkin Park - de la Formula 1 la noi lansări
Componenții celebrei trupe Linkin Park au lansat o aplicație iPad numită 'Linkin Park GP'. Aceștia concertează pe 6 iunie la Romexpo.

Trupa Linkin Park concertează pentru prima dată în România pe data de 6 iunie la Romexpo, București. Concertul va fi deschis de Zdob și Zdub și vine după lansarea celui mai nou videoclip al trupei, „Burn it Down”.

Trupa de rock eclectic ce balansează de la hip hop la electronic și alternativ a vândut peste 45 de milioane de albume și a câștigat 2 premii Grammy și 6 nominalizări.

Linkin Park – Numb de pe tare.ro

Linkin Park, împreună cu echipa de Formula 1 Lotus, au lansat o aplicație iPad numită ‘Linkin Park GP’. Această aplicație permite utilizatorilor să piloteze o mașină F1 Lotus E20 și să interacționeze într-un mediu virtual de 360 de grade. În plus, cei care folosesc aplicația, au posibilitatea să realizeze un remix original, pentru cel mai recent single lansat.

Cea mai recentă aplicație iPad, este într-adevăr inovatoare prin realizarea de remix-uri originale ale piesei „Burn It Down”, folosind diverse efecte de sunet, în funcție de comenzile mașinii și de viteză.

Suntem extrem de fericiți că am avut șansa să colaborăm cu echipa de Formula 1 Lotus, pentru a crea un joc original care combină emoțiile specifice unei curse de Formula 1 cu piesa noastră. Fanii noștri iubesc Formula 1 și suntem de părere că este un mod foarte original să interacționeze cu muzica noastră”, a declarat Mike Shinoda.