Linkin Park ne oferă o experiență vizuală unică în cel mai recent videoclip

De: Mia Nicolescu / 30.08.2012, 09:04
Linkin Park ne oferă o experiență vizuală unică în cel mai recent videoclip
Celebra trupa rock Linkin Park a lansat un nou videoclip pentru "Lost In The Echo". Piesa este cea de-a doua extrasă pe single de pe albumul "Living Things".

Regizat de Jason Zada și Jason Nickel (realizatorii viralului „Take This Lollipop”), „Lost In The Echo” este un videoclip interactiv, încorporând în formatul lui poze de pe profilul Facebook al celui care vizionează producția, realizând o lume digitală cu totul nouă.

Aplicația video se folosește de fotografiile utilizatorului Facebook pentru o experiență care depășește granițele vizualizărilor de clipuri din prezent. Fanii vor fi uimiți de experiența oferită de videoclip și efectele video unice.

Albumul „Living Things” a fost lansat în acestă vară, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200. Astfel, Linkin Park a reușit să înregistreze un nou record – singura trupă sau artist din lume care are cele mai multe albume de number 1 din acest secol.

În prezent, trupa care a concertat și în România în acestă vara este în turneul „2012 Honda Civic Tour” alături de Incubus și Mutemath.

Și voi puteți încerca aplicația video pe www.lostintheecho.com!