Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea împlineşte 21 de ani. Ce surpriză a pregătit?

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 12:12
Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea împlineşte 21 de ani. Ce surpriză a pregătit?
Chiar cu o zi înainte să împlinească 21 de ani, Lino Golden lansează o nouă piesă, „Facetime” feat. Lazy Ed.

Lansarea din online va fi dublată de un party în offline, care va avea loc în seara aceasta în club Vintage. Dacă Lino apelează la Facetime atunci când îi e dor, aşa cum recunoaşte în versuri, la party-ul din Vintage artistul îşi aşteaptă toţi prietenii şi colaboratorii pentru a sărbători nu doar lansarea noii piese, ci şi faptul că mâine este ziua lui şi împlineşte 21 de ani.

Lino Golden feat. Lazy Ed – FACETIME https://youtu.be/jyPYhn5ePN4

Muzica şi textul pentru „Facetime” sunt semnate de Lazy Ed şi Lino Golden Orchestraţie, piesa fiind compusă şi produsă în studiourile Golden Boy Society & Metropolitan Records. Mix & Master: Păduraru Silviu Marian (Deepside Deejays). 

Luna trecută Lino Golden a lansat piesa „Friendzone” în colaborare cu Selly, cei doi semnând muzica şi versurile. Tot în acest an, Lino Golden a adus hitul „Panamera”, care în prezent cumulează peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube şi a fost prezent pe cele mai mari posturi radio şi TV din ţară, şi „Fane Spoitoru”, în colaborare cu Keed, care atinge peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.