Lino, protejatul lui Alex Velea, lansează single- ul „Filme Indiene”

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2016, 10:28
Lino, protejatul lui Alex Velea, lansează single- ul
“Filme indiene” este o piesă cu un sound fresh, versuri cool şi reprezinta un compliment pe care orice adolescent îl poate face iubitei: “Tinerii se ceartă şi se împacă, exact ca în filmele indiene, cu iubiri siropoase, în care se regăsesc mulţi puşti. De obicei, la vârsta noastră ne certăm doar ca să ne împăcăm. Mă fascinează India, mi-aş dori să ajung la Taj Mahal, dar până atunci mai am de dat BAC-ul, aşa că momentan dansez Bollywood-style de emoţii. Pe “Filme indiene”, normal!”

Muzica şi versurile sunt realizate de Alex Velea, fiind o coproducţie Golden Boy Society şi Cat Music Romania. Videoclipul este semnat Claudiu Stan, fiind filmat în două locaţii diferite, timp de 12 ore.

Lino s-a născut la Braşov şi a venit la Bucureşti pentru a-şi împlini visul sub îndrumarea mentorului său: “Mă văd făcând doar muzică în viitor, respir muzică, trăiesc pentru muzică şi iubesc scena. Fac beaturi nonstop şi suna din ce în ce mai bine. Deja mulţi rapperi talentaţi cântă pe beat-urile mele.”

De la “Filme indiene”, Lino se aşteapta să depaseasca cele 2, 5 milioane de vizualizări înregistrate de Alfabetul iubirii (feat. Mario Fresh) în urmă cu doar două luni.