Linux Open Alternative Days

Apropo.ro / 03.09.2004, 14:10
Linux Open Alternative Days
A cincea edinție a evenimentului Linux Open Alternative Days - LOAD, dedicat soluțiilor hardware și software bazate pe Linux se va desfașura în București în perioada în perioada 26–27 octombrie. LOAD se va axa în principal pe prezentarea soluțiilor hardware

A cincea edinție a evenimentului Linux Open Alternative Days – LOAD, dedicat soluțiilor hardware și software bazate pe Linux se va desfașura în București în perioada în perioada 26–27 octombrie.

LOAD se va axa în principal pe prezentarea soluțiilor hardware Linux integrate, a celor software Linux și pe segmentul de servicii și consultanța Linux.

„Linux este un sistem de operare din ce în ce mai des utilizat în strainatate și care începe sa fie folosit cu succes și cu importante reduceri de costuri și în România. Avantajele software-urilor Open Source nu sunt nici ele deloc de neglijat și, în acest context, un eveniment care sa reuneasca atât oferta hardware, cât și pe cea software și consultanța în domeniu devine o necesitate. LOAD va constitui cu siguranța și o adevarata oportunitate de afaceri pentru toți cei care vor lua parte la acest eveniment, standurile de prezentare și conferințele susținute pe parcursul celor doua zile supunând atenției oferta variata Linux și Open Source”, a spus Alin Zainescu, general manager new media Agency.

Linux a devenit un sistem de operare foarte stabil, versatil, robust și adaptabil. Linux este astazi din ce în ce mai mult utilizat. Multe companii mari au adoptat sistemul și îi susțin dezvoltarea permanenta.

La nivel internațional Linux este folosit în mod principal ca o platorma pentru servere. În continua dezvoltare este și segmentul de utilizare a Linux-ului ca aplicație pentru desktop-ul multor firme și utilizatori individuali.

Mediafax Business/ IT