Lista cu cele mai nocive preparate fast-food

Apropo.ro / 11.10.2012, 19:00
Unele lanțuri fast-food prepară produse pe care nici angajații nu le-ar gusta niciodată. Acestea pot face parte și din meniul tău. Citește aici de ce ar trebui să te ferești.

Câteva lanțuri de restaurante fast-food au preparate care nu ar trebui incluse în meniul nici unei persoane care are grijă de sănătatea sa.

Seafood Salad de la Subway. „Prin „Seafood Salad”, ei înțeleg câteva bucăți de crab, cu multă maioneză. O adevărată bombă e atunci când clienții vor extra maioneză peste cea deja existentă”, povestește un angajat al lanțului de restaurante.

Seafood Salad de la Subway

Sandvișurile cu pește de la Burger King. „Aveam patru cuve cu ulei în care prăjeam cartofii. După două zile, când uleiul devenea negru, preparam acolo carnea de pui. După o săptămână de prăjit masiv în el, uleiul se făcea negru precum uleiul de motor, moment în care începeam să prăjim acolo fileul de pește”, mărturisește un alt angajat.

Sandvișurile cu pește de la Burger King

Pizza cu blat pufos de la Pizza Hut. „Îmi amintesc cum pregăteam blatul înghețat într-o tigaie plină cu ulei”, spune un fost angajat Pizza Hut.

Pizza cu blat pufos de la Pizza Hut

Citește mai multe detalii despre mâncarea nocivă din restaurantele fast-food, pe Gândul.info