Litmanen ar putea lipsi de la meciul cu România

Apropo.ro / 05.08.2004, 10:49
Litmanen ar putea lipsi de la meciul cu România
Internaționalul finlandez Jari Litmanen, component al formației FC Lahti, ar putea lipsi de la meciul dintre reprezentativele României și Finlandei, programat pe 18 august, pe stadionul Giulești, de la ora 20.30, în cadrul grupei I de calificare la Cupa Mondiala din 2006,

Internaționalul finlandez Jari Litmanen, component al formației FC Lahti, ar putea lipsi de la meciul dintre reprezentativele României și Finlandei, programat pe 18 august, pe stadionul Giulești, de la ora 20.30, în cadrul grupei I de calificare la Cupa Mondiala din 2006, din cauza unei accidentari.

Site-ul „finland-football.net” informeaza ca Litmanen și-a reluat pregatirile la echipa sa de club, însa este incert pentru partida de la București. „Antrenorul Antti Muurinen va monitoriza atent situația lui Litmanen, pentru a vedea daca poate conta pe serviciile sale în meciul de debut al Finlandei în campania de calificare la CM 2006”, noteaza sursa citata.

Absent cert pentru meciul de la București este fundașul Hannu Tihinen de la Anderlecht Bruxelles, care a suferit o fractura la piciorul drept într-un meci amical pe care gruparea belgiana l-a susținut, la Londra, în compania formației West Ham United, scor 4-4. Tihinen a fost operat luni noapte și va fi indisponibil cel puțin doua luni.

Mediafax