Little Simpson se face mare

Apropo.ro / 06.03.2006, 13:39
Little Simpson se face mare
În ultimul timp este la moda lansarea în familie. Se lucreaza intens la aruncarea pe piața și a rudelor vedetelor. Ultimul caz în jurul caruia s-a facut mult tam-tam, cu succes însa, este cel al surorilor Simpson. Ashlee, o puștoiaca draguțica foc, s-a hotarat ca

În ultimul timp este la moda lansarea în familie. Se lucreaza intens la aruncarea pe piața și a rudelor vedetelor. Ultimul caz în jurul caruia s-a facut mult tam-tam, cu succes însa, este cel al surorilor Simpson.

Ashlee, o puștoiaca draguțica foc, s-a hotarat ca vrea sa devina celebra și chiar sa-i ia locul surorii mai mari, Jessica. La 3 ani s-a înscris la un curs de dans, iar la 11 a devenit cea mai tanara membra acceptata la Școala Americana de Balet. La 14 ani își începuse deja cariera primind primul ei rol și activand ca dansatoare în trupa Jessicai. Visul ei era însa cel de a fi cantareața și de a avea propria trupa. Pana la rolul din serialul care a facut-o celebra, Cecilia din al „Al șaptelea Cer”, Ashlee a mai jucat în „Malcolm in the Middle” și în „The View”.

Iar Ashlee a profitat din plin de succesul serialului, lansandu-și albumul de debut, „Autobiography”, luand-o pe urmele surorii ei. A avut parte de propriul reality-show la MTV și a primit oferte de a juca în mai multe filme. Pe primul album, „Autobiography”, Ashlee canta: „Sunt o fata simpla într-o lume complexa”. Și într-un fel a avut dreptate. Totuși, primul ei album a fost produs de catre John Shanks unul dintre cei care i-a scos în fața pe Michelle Branch, Sheryl Crow, Alanis Morissette sau pe Melissa Etheridge. Pe acest material Ashlee a fost co-producator pentru toate piesele carora le-a dat tente de rock, punk și pop, iar rezultatul a fost cat se poate se pozitiv. Înca din prima saptamana de la lansare a intrat în topul Billdoard cu vanzari care au depașit 398 de mii de copii.

Dupa ce a terminat cu filmarile pentru „Al șaptelea Cer”, Ashlee a dorit sa-și schimbe imaginea în totalitate deoarece nu vroia sa fie confundata cu sora ei, Jessica. Iar acest lucru a însemnat vopsirea parului din blond în negru, unghii date cu oja neagra, machiaj închis la culoare. Schimbarea a fost brusca și radicala și deși multa lume n-a înțeles-o pentru ca ea oricum nu putea fi confundata cu Jessica datorita stilului muzical, hotararea ei a fost una buna, tenta de puștoaica sexy-suparata a prins-o bine și a ajutat-o sa-și largeasca publicul.

Afla mai multe despre Ashlee și cariera ei muzicala numai în

Tags: