Livia Dilă, invitatie la primul society club

De: Nicoleta Nicolae / 08.03.2012, 06:00
Livia Dilă, invitatie la primul society club
Livia Dilă şi Tatiana Ernuţeanu vor lansa în luna martie, (luna în care s-au născut) primul society club, “4H-High Heels High Hopes”.

Clubul îşi propune ca, prin intermediul evenimentelor organizate, să creeze o comunitate a femeilor care îşi doresc să ţină pasul cu timpul, să fie rafinate, elegante, informate şi mai cu seamă, inspirate. 4H este un Club cu oameni care se lasă inspiraţi, mai mult, care nu pot trăi fără inspiratie.

– Ce înseamnă „4H-High Heels High Hopes”?
Livia Dilă: Dacă vrei, putem spune că 4H îşi propune să fie un society club updatat. Atât eu cât şi Tatiana am simţit de-a lungul carierei, că oamenii au nevoie de modele în care să se regăsească, care să le dea curaj şi care să-i inspire. Să nu ne uităm visele din copilărie şi adolescenţă, ele sunt foarte importante, dar contează foarte mult, de cine te înconjori, către ce obiective mergi. 4H cheamă toţi oamenii inspiraţi şi iubitori de frumos să fie mulţi şi puternici, şi împreună, să împărtăşească din talentele lor şi să se susţină unii pe alţii. Vom invita să vorbească despre vieţile, împlinirile, dar şi neîmplinirile lor, oameni care să ne inspire, să ne dea curaj şi să ne alunge prejudecăţile. Vom lupta împotriva tabuu-rilor şi vom lansa, vom face cunoscuţi oameni care merită să fie admiraţi pentru ideile lor, pentru ceea ce crează, pentru originalitate şi pentru binele pe care-l fac societăţii.

– De unde s-a născut ideea?
Tatiana Ernuţeanu: Discuţiile cu oamenii, experienţele noastre, cât şi poveştile altora ne-au determinat să creăm această comunitate, acest concept nou. Nu de putine ori, am descoperit oameni talentaţi care ştiu să facă lucruri minunate şi care nu au curajul de a le concretiza în mici afaceri…La fel, nu de puţine ori, am constatat ca în multe situaţii, ambalajul potrivit are mai mult câştig decât ceea ce eşti.

– Ce i-ar putea face pe oameni să vină spre voi?
Livia Dila: Făcând parte din Clubul 4H, oricine poate avea un sprijin în ideile pe care le are, poate fi ajutat să le pună în practică, dar mai ales, să nu se oprească din a crede în ele. Când eşti singur, speranţa e fragilă, dar dacă ai posibilitatea să-i cunoşti pe cei pe care îi admiri, să le cunoşti micile secrete de viaţă şi de carieră, faci parte din cei care pot spune: am înţeles de ce sunt persoane care merg cu optimism înainte, am înţeles că ceea ce e frumos şi interesant îi place şi lui Dumnezeu, am înţeles cum se face un business mic, la început şi… mai ales, ce-l poate face mare!
Tatiana Ernuteanu: Sunt două direcţii pe care le abordăm: încurajarea femeilor de a-şi transforma hobby-urile, aptitudinile în mici business-uri, cât şi schimbarea mentalităţii prin exemple concrete care să încerce să demitizeze nişte concepte sau prejudecăţi precum cea care spune că o femeie, care îşi doreşte credibilitate profesională şi recunoaştere, trebuie să renunţe la orice apanaj al feminităţii. Noi credem că background-ul profesional solid, dublat de charismă, o ţinută stylish, dar nu ostentativă şi o gândire pozitivă pot avea un succes mult mai mare. Credem cu tărie că femeia de afaceri a zilelor noastre nu trebuie să se masculinizeze pentru a se face auzită…
Livia Dilă: Cei care rezonează cu valorile noastre, ne pot găsi pe Facebook, cât şi pe blogul nostru highheelshighhopes4.wordpress.com. Îi aşteptăm cu drag să împartă cu noi din experienţele lor, să ne facă sugestii sau să ne critice.

Nicoleta Nicolae