Livia Dila: „Mi-ar placea sa am o emisiune de divertisment”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 13.10.2011, 16:02
Livia Dila:
Vedeta de la TVR, Livia Dila, a oferit un interviu in exclusivitate site-ului Showbiz.ro in care vorbeste despre familie si cariera.

Showbiz: Te-ai vedea prezentand o emisiune mondena?

Livia Dila: Nu stiu daca emisiunea pe care mi-as dori sa o prezint ar putea fi descrisa cel mai bine de cuvantul „mondena”, dar mi-ar placea sa am o emisiune de divertisment, care sa fie o placere pentru public.

Showbiz: Ce nu ii poti refuza niciodata partenerului tau de viata?

Livia Dila: Fiecare din noi se straduieste sa nu ii refuze nimic celuilalt. Incercam amandoi sa ne facem viata cat mai frumoasa si sa tinem cont de micile capricii ale fiecaruia. Ii fac paste, spre exemplu, cand vrea, chiar daca eu nu mananc. In general, imi place sa cred ca-l rasfat si nu trebuie sa ma roage de doua ori..

Livia Dila

Showbiz: Ce parere ai de barbatii care duc vieti paralele?

Livia Dila: Ma gandesc ca e multa suferinta la mijloc, o neputinta, pe undeva, dar fiecare isi gaseste bucatile de multumire cum poate. Personal nu as dori sa trec prin asa ceva, nici sa aflu ca barbatul insurat cu mine se mai duce intr-o alta casa. Din afara, auzind de astfel de cazuri pot fi mai toleranta. Nu stii de fapt ce reactie poti avea, daca mai e si un copil la mijloc.

Citeste interviul in exclusivitate, pe Showbiz.ro!