Livia Dilă – Printre biberoane şi ştiri!

De: Cătălina Matei / 07.01.2008, 00:00
Livia Dilă - Printre biberoane şi ştiri!
Din 7 ianuarie, Livia Dilă revine la pupitrul ştirilor din cadrul emisiunii ”6! Vine presa” de la B1 TV după patru luni de ”antrenamente”... ca mămică. De cînd a apărut Maria Sophia, fetiţa ei, vedeta B1 TV a devenit expertă în biberoane şi ştiri despre bebeluşi!
– Cum s-a schimbat programul tău de cînd a apărut fetiţa?
Nu mai sîntem de capul nostru, ea este cea mai importantă, totul gravitează în jurul ei. Avem noroc, totuşi, că este destul de cuminte şi ne mai strecurăm în vizite, chiar mici petreceri…
– Cum arată o zi obişnuită?
Minunat, alături de Maria Sophia. În rest, biberoane, mai rîdem un pic, mai dormim, mai ţipăm fără motiv, iar mami se uită pe Internet sau la televizor, printre picături.
– Cine îi face băiţa?
Eu, Cristi şi soacra mea, toţi participăm, iar ei îi place apa, acum ştie să ne stropească din cap pînă-n picioare.
– Eşti o mămică… panicoasă?
Nu cred. Şi Maria m-a ajutat, pentru că este o fetiţă destul de cuminte şi sănătoasă, nu mi-a pus nervii la încercare prea des.… Încerc să fim amîndouă relaxate!
– Cum a fost primul Crăciun în trei? Şi ce cadouri v-a adus Moşu’?
Maria a fost fascinată de beculeţele din pom. Se uita la ele cu nişte ochi mari, foarte atentă. Sigur că în momentele mai neliniştite l-am folosit ca s-o calmăm: uite bradul, uite steluţa, uite globul! A funcţionat, dar nu la nesfîrşit. De altfel, Maria este foarte cuminte cînd e multă lume, atunci doarme cel mai bine, în hărmălaie. Iar Moşu’ i-a adus hăinuţe şi jucării.
– Cum e din nou la lucru?
E bine că aşa stau lucrurile. Nu se poate familia în exclusivitate sau doar profesia. Sper că Maria va înţelege acest lucru, deocamdată are doar 4 luni. Să vedem cînd va trebui să-i explic de ce plec cînd ea va vrea să se joace cu mine sau să stăm împreună.
– De ce ţi-a fost dor?
De a fi informată tot timpul, chiar şi de discuţiile în contradictoriu cu invitaţii, care mă solicitau aşa de mult altădată. Şi de anumiţi colegi.