Livia Graur a găsit tratamentul pentru caniculă: shopping la Salzburg

De: Nicoleta Nicolae / 08.08.2015, 09:00
Livia Graur a găsit tratamentul pentru caniculă: shopping la Salzburg
Prezentatoarea Focus, de la Prima TV, a avut nevoie de încă două valize pentru a aduce în ţară cumpărăturile făcute în oraşul austriac.

Livia Graur a găsit un „motiv” pentru a-şi împrospăta garderoba, o excursie în Austria. Plănuită ca o „fugă de caniculă”, deplasarea la Salzburg s-a transformat într-o adevărată şedinţă de cumpărături, având în vedere că vedeta a „nimerit” acolo în plină perioadă de reduceri.

„Am făcut multe cumpărături, am profitat de reduceri. Printre cele achiziţionate se află două valize noi, pentru că celelalte două cu care am venit s-au dovedit neîncăpătoare pentru câte lucruri frumoase ne-am luat, eu şi soţul meu, de acolo”, spune, zâmbind, Livia Graur.

Evident, shopping-ul nu a fost principala activitate a vedetei Prima TV la Salzburg. Oraşul austriac îmbie la plimbări în aer liber, dar şi pe apă, graţie lacurilor din vecinătate. „Am vizitat obiective turistice, ne-am plimbat cu trăsura, dar şi cu vaporaşul. Am fost plăcut surprinsă să vad câte lacuri superbe sunt în jurul acestui mic oraş de munte, cu o apa impecabilă şi amenajate într-un mod de-a dreptul impresionantă”, a mai povestit prezentatoarea Focus, la Prima TV.