Living la dolce vita

Apropo.ro / 10.07.2009, 00:10
Living la dolce vita
Departe de orice zgomot al metropolei americane, dar şi de grijile legate de recesiune, Denzel Washington şi-a luat soţia şi s-a refugiat în Italia.

Soare, mare şi şampanie roz – ce poate fi mai îmbietor într-o perioadă în care situaţia la nivel global se conturează mai curînd nuanţe de albastru, decît de roz? Ei bine, celebrarea a 26 de ani de căsnicie este un motiv destul de solid pentru ca Denzel să cheltuiască o mică avere pentru cîteva zile romantice alături de partenera sa de viaţă, Pauletta.

Cuplul a închiriat cu 350.000 de dolari/săptămînă un iaht de lux (a cărui valoare de piaţă se ridică la 60 de milioane de dolari), ancorat la Portofino. Pe lîngă momentele lungi de intimitate, Denzel şi Pauletta au petrecut momente magice la ţărm, unde au coborît pentru a servi cina.

Familia Washington are 4 copii: John (25 de ani), Katia (22 de ani) şi gemenii Malcolm şi Olivia (19 ani). Cu toate că şi-au dorit o escapadă romantică, Denzel i-a convins şi pe copii să-i urmeze în Italia. Aceştia i-au însoţit, într-adevăr, în Portofino, dar au preferat să se cazeze pe uscat, să facă excursii şi chiar să ia masa separat de ei, tocmai pentru a-i lăsa pe părinţi să savureze în intimitate această vacanţă.