Liviu Ciobotariu vine la videochat-ul SportLaMinut.ro

Apropo.ro / 02.07.2009, 14:30
Liviu Ciobotariu vine la videochat-ul SportLaMinut.ro
UPDATE: Videochat-ul cu Liviu Ciobotariu s-a amanat pentru o data care va fi anuntata ulterior.

UPDATE: Videochat-ul cu Liviu Ciobotariu s-a amanat pentru o data care va fi anuntata ulterior.

Stire initiala

Liviu Ciobotariu este invitatul lui Stefan Beldie si Daniel Marton, marti, de la ora 12:00, la videochat-ul SportLaMinut.ro

Ciobotariu va dialoga cu vizitatorii SportLaMinut.ro despre planurile sale de viitor, situatia controversata de la Dinamo, sansele echipelor romanesti in cupele europene, precum si despre situatia in care se afla fotbalul romanesc in prezent.

Ciobotariu a evoluat pe postul de fundas central la Progresul Bucuresti, pentru care a debutat in 1989, cand echipa evolua in Divizia C si pentru care a jucat timp de noua sezoane.

In 1997 s-a transferat la Dinamo, unde a evoluat timp de doi ani si jumatate, dupa care a jucat in strainatate pentru belgienii de la Standard Liege, Mons si Antwerp.

In 2007 a debutat ca antrenor principal la CS Otopeni, echipa aflata in acel moment in Liga a II-a. Cu Ciobotariu pe banca, ilfovenii si-au indeplinit obiectivul, ajungand in premiera in istoria clubului in Liga I.

Chiar daca nu a reusit sa salveze Otopeniul de la retrogradare, a inregistrat cateva rezultate interesante, intre care un 0-0 pe terenul lui Dinamo, un 2-2 acasa cu FC Timisoara, sau un 6-0 in ultima etapa cu Farul, scorul campionatului 2008-09.

Nu rata intalnirea cu Liviu Ciobotariu, marti ora 12:00, la videochat-ul SportLaMinut.ro