Liviu şi Andrei îi furã bucãtarul lui Nea Mãrin

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 11:04
Liviu şi Andrei îi furã bucãtarul lui Nea Mãrin
În cadrul celei de-a cincea ediţii a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzatã astãzi şi mâine, de la 20:00, la Antena 1, rivalitatea dintre Nea Mãrin şi Liviu şi Andrei va exploda într-un şir lung de furtişaguri, rãzbunãri şi rãutãţi, de ambele pãrţi.


Supãraţi cã Nea Mãrin, pe lângã Marlena, finalista de la „Chefi la cuţite”, şi pe lângã cele patru vedete invitate în fiecare ediţie,  l-a mai adus şi pe Fernando, tot de la „Chefi la cuţite”, ca sã îl ajute în administrarea restaurantului şi a terasei de pe malul Mãrii Negre, au hotãrât sã îl „ademeneascã” pe acesta din urmã şi sã-l angajeze bucãtar la ei.
Astfel cã cei doi s-au furişat în bucãtãria lui Nea Mãrin şi au trecut la atac: „Fernando, nu te-ai încãlzit în bucãtãrie? Nu vrei la aer? Frumos, pe teresã? Ia-ţi bagajele şi hai la noi. Îti dau dublu! De fapt, te fac asociat!”, i-a spus Liviu lui Fernando, pentru ca mai apoi sã se amuze cu Andrei: „Pânã acum am împãrţit nimicul la doi! De acum o sã îl împãrţim la trei, cât de greu poate fi?”, vor glumi ei. Cum va reacţiona Nea Mãrin când va afla de trãdarea pusã la cale de cei doi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie „Poftiţi la Nea Mãrin”, astãzi şi mâine, de la 20:00, la Antena 1.


 

Tags: