Liviu Teodorescu lansează single-ul “În braţele tale”

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2015, 12:00
Liviu Teodorescu lansează single-ul “În braţele tale”
Liviu Teodorescu a intrat în febra producţiilor muzicale, lansând single-uri şi colaborări precum “Eşti Piesa”, “Aşa e dragostea” (cu Andra), “Un loc în viata ta”, “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), piese ale caror videoclipuri inca se afla in playlisturile televiziunilor muzicale.

În aceeaşi notă romantică, Liviu Teodorescu lansează single-ul “În braţele tale”, marca DeMoga Music si Universal Music, venind la pachet cu un videoclip regizat de iRonic.

Filmat in doua locatii diferite, padurea din Frumusani si Halele Carol, clipul ne introduce intr-o lume idilica, unde dragostea este confuza: “In clip este prezentata, simbolic, readucerea la viata a unei povesti de dragoste. Ea crede ca totul e pierdut si vrea sa plece, insa el inca vede viitorul din relatia lor. Clipul e o urmarire continua, in timpul careia am in minte doar un vers al piesei: Ce n-as da s-adorm acum sa ma trezesc #InBrateleTale. Am scris piesa asta dupa un concert, in camera mea de hotel, la 3 dimineata. Inseamna mult pentru mine, e o parte din sufletul meu”, marturiseste Liviu.