Liviu Vârciu: ”Am fugit de acasă din cauza..”

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 10:29
Liviu Vârciu: ”Am fugit de acasă din cauza..
Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale şi vorbeşte despre această dragoste a sa cu Andra Trandaş, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, unde dezvăluie multe întâmplări din viaţa sa legate de căţeii de care se simte atât de legat sufleteşte.

Liviu are în prezent doi câini, Paco şi Lala, dar mărturiseşte că patrupedul pe care l-a iubit cel mai mult a fost primul său căţel, Mike, pentru care a trecut prin nişte peripeţii incredibile.

”L-am iubit foarte mult pe Mike, am fugit de acasă pentru el. Mama nu-l voia, nu a fost deloc de acord cu el. Într-o seară am plecat cu el de acasă, am stat pe străzi, am dormit într-o scară de bloc. La un moment dat a venit frate-miu după mine, pentru că ai mei erau disperaţi şi nu ştiau unde sunt, erau la un pas să cheme poliţia. Până la urmă mama s-a înduplecat. Apoi Mike a făcut o viroză, plecam de şcoală să-i fac injecţia şi îi dădeam cu seringa mâncare. De obicei nu se scapă din boala aia, dar eu l-am scăpat şi a trăit 14 ani. Este câinele pe care l-am iubit cel mai mult. A fost un câine genial. Am plâns în momentul în care nu l-am mai avut. Mă apăra tot timpul. M-am lovit la un moment dat de gard şi a venit şi m-a lins unde m-am lovit. Nu mi-a venit să cred, ”povesteşte Liviu Vârciu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Despre cum îşi îngrijeşte câinii, dar şi despre motivele pentru care o ţine pe Anastasia, fetiţa lui, departe de aceştia, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.