Liviu Vârciu, coleg cu Adelina Pestriţu la Kanal D!

Apropo.ro / 11.04.2012, 13:51
Liviu Vârciu, coleg cu Adelina Pestriţu la  Kanal D!
Liviu Vârciu a dat lovitura. Dacă în dragoste nu prea are noroc, iată că viaţa sa profesională este în plină ascensiune.

Recent, Vârciu a devenit coleg cu fosta sa soţie, Adelina Pestriţu, la Kanal D, acolo unde va prezenta „Roata Norocului”, un show de anvergură care le va oferi românilor ocazia să câştige premii importante prin perspicacitate şi inteligenţă dar şi cu ajutorul norocului.
De la sfârşitul lunii mai, „Roata Norocului” se învârte numai la Kanal D! Câştiguri substanţiale, în bani şi produse, divertisment, tensiune, umor şi nu în ultimul rând un prezentator charismatic sunt ingredientele de bază ale acestei emisiuni prin care Kanal D îşi propune să descreţească frunţile românilor şi să umple buzunarele celor care au curajul să îşi încerce şansa. Concurenţii vor putea câştiga la „Roata Norocului” de la electrocasnice, gadgeturi, bax-uri de bere, kilograme de ciocolată, piese de mobilier, produse cosmetice, jucării, până la maşini şi combustibil în cantităţi impresionante.

Liviu Varciu„ este un concurs în care, pentru a câştiga, românii nu trebuie să fie talentaţi sau culţi, ci trebuie să aibă măcar un dram de noroc. E un concurs pentru toată lumea! Sunt foarte bucuros că am intrat în echipa Kanal D, sunt convins că ne vom distra pe cinste alături de telespectatori şi că vom face un show de pomină, cu foarte multe premii, cu glume, fete frumoase, muzică bună şi noroc din belşug! Dacă eşti norocos, şi ai şi un gram de perspicacitate, ai toate şansele să câştigi la ”, a declarat Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului.

Emisiunea „Roata norocului”, produsă în România de Zucchero Media, se va difuza în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la orele 20.00.