Liviu Vârciu, decizie neaşteptată! Îşi părăseşte familia

De: Cristiana Trifu / 09.11.2017, 11:50
Liviu Vârciu, decizie neaşteptată! Îşi părăseşte familia
Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, au devenit părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Anastasia Maria. Cei doi sunt extrem de fericiţi, iar cântăreţul se laudă cu familia lui pe reţelele de socializare unde postează imagini emoţionante şi declaraţii de dragoste înduioşătoare. Cu toate acestea, prezentatorul a luat o decizie neaşteptată.

 Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu dau viaţa de familie pe aventura vieţii, la Asia Express

Vechi prieteni, dar mai mereu rivali pe platourile de filmare, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au decis să lase deoparte orice concurenţă şi să facă echipă în cadrul celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1. Cei doi au hotărât să plece împreună în Asia Express, convinşi că fac o echipă de neînvins.

Liviu Vârciu are o vilă somptuoasă în Băneasa. Dotări de lux – Imagini din interior

Adelina Pestriţu mai are o şansă?! „Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista…”

Adelina Pestriţu vs. Anda Călin. Cum l-au cucerit pe craiul Liviu Vârciu? Ce au în comun actuala iubită şi fosta soţie

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Iubitele focoase ale lui Liviu Vârciu! Adelina Pestriţu şi Anda Călin, goale în Playboy! Pe care o alegi?

„Degeaba mai veniţi!”, le-a transmis Liviu celorlalţi participanţi, completând: „E ca şi cum am pune noi acum un bilet la loto şi voi aruncaţi banii pe fereastră, pentru că dacă l-am pus noi, câştigăm cu siguranţă!”.

Decizia de a participa împreună a fost una simplă: „Ne-am zis > Nimeni! Aşa că am zis să mergem împreună!”, a glumit Andrei Ştefănescu, care recunoaşte că problemele abia acum încep. Foarte temători în privinţă zborului până in Asia, cei doi recunosc că s-au gândit la o mulţime de lucruri: „Dacă sunt inundaţii, te pup pa-pa, noi nu mai zburăm!”, a spus clar Liviu, în vreme ce Andrei se aşteaptă la ce e mai rău: „bolile, ţânţarii, lăcustele, mi-e frică de toate!”. De un singur lucru spun la unison că nu le e teamă: „De concurenţi!”.

Întrebaţi cum se vor descurca într-o lume complet străină, cu oameni care nu vorbesc aproape deloc limbi de circulaţie internaţională, dacă vor reuşi să îşi găsească transport şi cazare având la dispoziţie doar un dolar pe zi, Liviu a răspuns: „Cu limbajul trupului, pentru că de trup ne-am folosit toată viaţă!”, a glumit el. Cât despre transport, cei doi se gândiseră iniţial să se descurce cu mersul pe bicicletă sau chiar pe jos, însă când au aflat că va fi vorba de nici mai mult, nici mai puţin de câteva mii de kilometri, au răspuns în sincron: „Ne-am răzgândit!”, iar Liviu a completat: „Râdem, glumim, dar cred că ce ne aşteaptă pe noi acolo e ceva ce nici nu ne putem imagina. În fiecare zi mă tot gândesc şi mă răzgândesc de câteva ori şi mă întreb cine naiba m-a pus să mă bag în asta!”, a mai declarat artistul. 

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilităţile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.