Liviu Vârciu, despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiţi pe la noi”

Apropo.ro / 03.07.2018, 12:45
Liviu Vârciu, despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiţi pe la noi”
În prima zi în care ”Prietenii de la 11”, emisiunea plină de energie şi voie bună, difuzată live de luni până vineri, la Antena 1, şi-a mutat platoul la Therme, telespectatorii au avut parte de o mulţime de surprize. Printre invitaţii speciali s-au aflat Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Nea Mărin, care au povestit despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiţi pe la noi”

Pentru prima dată de când participă la reality-show-ul ”Poftiţi pe la noi”, Liviu Vârciu se află în competiţie cu Nea Mărin, amândoi având pe mână un restaurant, respectiv o terasă. Şi pentru că lui Nea Mărin nu-i poţi face faţă de unul singur, Liviu a decis să îl ia în echipa sa pe bunul său amic Andrei Ştefănescu.

”Echipa cu Liviu este o echipă veche, noi am mai muncit împreună. Iar de data asta Liviu a muncit mai mult ca niciodată. Cu trezitul a fost mai greu, pentru că, ştim cu toţii, artiştii se trezesc mai greu”, a povestit Andrei Ştefănescu în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

”Eu l-am chemat pe Andrei la mare, în emisiune, pentru că la mine nu mai era loc de vânătăi şi am zis să vină şi el. Vânătăi reale ca ale noastre nu mai are nimeni. Să nu creadă cineva că avem vreun machiaj special, e totul pe bune, Nea Mărin nu ştie altfel”, a recunoscut Liviu Vârciu.
Cu ce noutăţi vine cel mai recent sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, cum se vor descurca vedetele în postura de chelneri şi la ce provocări vor fi nevoiţi să facă faţă Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, telespectatorii vor putea afla începând de duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1.