Liviu Vârciu, doborât de durere. Are legătură cu fiica artistului

De: Cristiana Trifu / 21.12.2017, 15:46
Liviu Vârciu, doborât de durere. Are legătură cu fiica artistului
Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, au devenit părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Anastasia Maria.

Cei doi sunt extrem de fericiţi, iar cântăreţul se laudă cu familia lui pe reţelele de socializare unde postează imagini emoţionante şi declaraţii de dragoste înduioşătoare.

Liviu Vârciu are o vilă somptuoasă în Băneasa. Dotări de lux – Imagini din interior

Adelina Pestriţu mai are o şansă?! „Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista…”

Adelina Pestriţu vs. Anda Călin. Cum l-au cucerit pe craiul Liviu Vârciu? Ce au în comun actuala iubită şi fosta soţie

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Iubitele focoase ale lui Liviu Vârciu! Adelina Pestriţu şi Anda Călin, goale în Playboy! Pe care o alegi?

Asia Express este o experienţã unicã pentru toate cele 14 vedete care au acceptat aceastã provocare. Aflaţi la mii de kilometri depãrtare de casã, încercând sã se descurce cu doar un Euro pe zi, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu încearcă să se îmbărbăteze unul pe celălalt pentru a rămâne în formă pentru aventura vieţii lor.

Copiii, sau mai bine zis lipsa lor, reprezintă un factor de stres major pentru ambii tătici. ”Îmi lipsesc foarte mult fiul meu, familia. În rest e bine aici, e răcoare, sunt 40 de grade!”, încearcă să glumească Andrei. 

Partenerul său, Liviu Vârciu, este şi el topit de dorul iubitei sale şi a fiicei lor. ”Mi-e dor să mă văd într-un pat lângă fetele mele, să îi fac băiţă fetiţei mele, să o văd cum creşte, cum râde. Am înţeles că a început să râdă, poate pentru că a plecat taică-su de-acasă!”, spune Liviu, care încearcă să rămână tare pentru a duce la capăt aventura în care s-au aruncat împreună cei doi prieteni. Cea mai mare fantezie însă ar rămâne un pachet primit de acasă care să conţină… patru jumări şi o oală cu sarmale.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.