Liviu Vârciu face mărturisiri neaşteptate despre cea mai puternică dragoste

Apropo.ro / 24.05.2018, 13:22
Liviu Vârciu face mărturisiri neaşteptate despre cea mai puternică dragoste
Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Invitat la emisiunea “Poveşti COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel, Liviu Vârciu a vorbit despre traseul său în lumea artistică, inclusiv despre dragostea lui puternică.

Primii paşi spre domeniul artistic i-a făcut încă de la o vârstă fragedă. Succesul nu s-a lăsat aşteptat, ajungând ulterior să facă furori în cadrul trupei L.A.  “Prima dragoste a fost şi va rămâne muzica. La şapte ani, am luat locul I pe ţară la acordeon. Am cântat la corn, cinci ani, şi nu mi-a plăcut deloc. După aceea, am zis să fac trupa L.A. şi de acolo a început nebunia.”, i-a povestit Liviu Vârciu lui Vlad Gherman, prin intermediul unui interviu realizat la “Poveşti COOL”, ediţia din această sâmbătă (26 mai), de la ora 15.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Acum, Liviu retrăieşte fiorii unei alte mari pasiuni. “A doua dragoste, şi mai puternică, că prima dragoste, ştii cum e, ţi se pare că o iubeşti, dar nu o iubeşti. A doua este cea mai puternică, dar de fapt nici a doua, ci ultima. Nu ştiu exact care va fi de acum încolo. Posibil să fiu regizor , oricum tot în lumea filmului.”, a mărturisit el.

Naturaleţea i-a fost de mare ajutor lui Liviu, fiind inclus în diverse proiecte actoriceşti, iar acum a ajuns să ia parte la realizarea primei drame psihologice din peisajul serialelor autohtone, “Fructul oprit”, unde este Costică (un patron de pizzerie din Snagov). “Ştiu ce înseamnă emoţia de pe scena teatrului, ştiu ce înseamnă emoţia de la film, ştiu ce înseamnă să fii om. Şi atunci, mi s-a zis aşa: >.”, a povestit Liviu.
În cadrul interviului pe care i l-a luat, Vlad i-a mărturisit lui Liviu că este o mare bucurie să fie coleg cu el pe platourile de filmare. “Liviu, mă bucur să te cunosc, este o mare plăcere pentru mine să joc cu tine! Râd încontinuu! “

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Liviu Vârciu, sâmbătă, de la ora 15.30, la “Poveşti COOL”, de la Happy Channel!