Liviu Vârciu – Filantropul de serviciu

Apropo.ro / 25.09.2012, 11:53
Liviu Vârciu  - Filantropul de serviciu
Are o iubită şi nu prea, se sfieşte de mama lui şi îşi doreşte bani pentru casa visurilor, producţia unui film şi pentru cât mai multe acte de caritate. Iată ce ar face prezentatorul emisiunii “Roata norocului” dacă ar da norocul peste el…

– Eşti cântăreţ, actor, prezentator TV. Cum vrei să îşi amintească lumea de tine?
Sunt mândru de toate momentele din cariera mea, indiferent că este vorba de cea de cântăreţ, actor sau prezentator TV. Imi place ca lumea să mă vadă şi să mă aprecieze în toate aceste ipostaze. Pun pasiune şi multă munca în tot ceea ce fac şi sper ca publicul să simta asta.

– In plan muzical, pregăteşti ceva?
Sunt în studiou tot timpul, atunci când nu am filmări pentru „Roata norocului”, şi lucrez la foarte multe piese. Voi ieşi pe piaţă cu ceva nou atunci când am să găsesc o melodie care să mă mulţumească cu adevărat. Deocamdată, nu am găsit-o.

– Când erai mic, erai îndrăgostit de vreo vedetă de la noi sau de la Hollywood? Care erau idolii tăi?
Când eram mic, îl admiram foarte mult pe Van Damme, pe care-l vedeam ca pe un erou. In timp, am aflat că este un om la fel ca noi toţi, cu vicii, slăbiciuni. I-am cunoscut şi admirat pe Wesley Snipes, Steven Seagal. Eram îndrăgostit de Demi Moore şi sper să o cunosc şi pe ea cândva.

Liviu Varciu – Care este cea mai indecentă propunere primită de la fane?
Dacă ar exista una, nu aş divulga-o presei, pentru că mama citeşte ziarele şi nu i-ar face bine să afle lucruri de genul ăsta despre mine…

– Acum ai o nouă iubită? Dacă ar fi s-a descrii în trei cuvinte, acestea ar fi …
Mă văd cu o fată, dar nu pot să o numesc iubita mea; şi dacă ar fi să o descriu în trei cuvinte aş spune: linişte, neîncredere, dorinţă.

– Care sunt cele mai tari momente de la „Roata Norocului”? Când ai avut cele mai mari emoţii?
Cele mai mari emoţii le-am avut la prima emisie de la „Roata norocului”. Am şi acum emoţii, dar şansa mea este că acestea sunt foarte constructive, nu mă blocheaza, ci mă energizează. Momentele cele mai tari au fost atunci când am oferit prima maşină la „Roata Norocului”, când am vazut bucuria de pe chipul Sidoniei, fata care a câştigat-o. Sunt fericit atunci când văd că pot face, prin intermediul acestei emisiuni, oameni fericiţi.

Liviu Varciu– Dacă ai câştiga la Loto câteva milioane de dolari, ce ai face cu banii?
Mi-aş construi casa mult visată, le-as cumpăra părinţilor mei o casă, aş achiziţiona un apartament pentru fetiţa mea şi una pentru nepoţelul meu. Aş face un film. Apoi, cu toţi banii rămaşi, aş merge prin spitale şi la casele de copii pentru a-i ajuta pe cei singuri sau aflaţi în suferinţă.

Gabriela Groza