Liviu Vârciu găteşte cu mănuşi roz la „Chefi la cuţite” – FOTO

De: Cătălina Matei / 29.11.2016, 11:25
Liviu Vârciu găteşte cu mănuşi roz la „Chefi la cuţite” - FOTO
Nu mai e niciun secret faptul că Liviu Vârciu are umor. Iar asta se va vedea şi în ediţia specială „Chefi la cuţite” pe care Antena 1 o difuzează luni şi marţi, pe 28 şi 29 noiembrie, de la 20.30. Vârciu vine să le gătească chefilor şi va da naştere unui lung şir de momente amuzante.

Va găti cu mănuşi roz, se va urca pe rafturi în căutare de diferite ustensile de gătit, va pune soia într-o tocăniţă şi va face haz de necaz de garsoniera în care locuieşte şi în care, după cum spune chiar el, nu prea găteşte pentru că ar sări uleiul în pat. Schimbul de replici cu cei trei chefi îl va face apoi pe Liviu nu numai să aştepte cu sufletul la gură rezultatul votului lor, dar să şi glumească spunând că pe chef Dumitrescu nu l-a plăcut niciodată şi l-ar înlocui în acest trio. Cum arată farfuria lui, ce preparat total neaşteptat a ales să gătească şi ce au de spus juraţii, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.

În etapa de preselecţii şi degustări pe nevăzute a ediţiei speciale „Chefi la cuţite”, mai multe vedete vor găti pentru a-i convinge pe cei trei juraţi să îi aleagă în echipele lor. Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia şi Cătălin Oprişan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleşi, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Şerban Copoţ, Maria Buză, Dima Trofim şi Diana Munteanu îşi vor ascuţi cuţitele, vor scoate de la naftalină reţete care mai de care mai speciale şi îşi vor condimenta farfuriile cu multă imaginaţie pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe. Dintre aceştia, fiecare chef îşi va alege câte doi oameni pentru a-şi forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.