Liviu Vârciu îl abandoneazã pe Andrei în lupta cu Nea Mãrin

De: Cristiana Trifu / 07.08.2018, 11:05
Liviu Vârciu îl abandoneazã pe Andrei în lupta cu Nea Mãrin
Cea de-a cincea ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” continuã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, iar echipa va suferi o nouã modificare, de data aceasta fiind una foarte importantã. Liviu Vârciu este nevoit sã îl lase singur pe Andrei în confruntarea cu Nea Mãrin pentru a se întoarce în Snagov, acolo unde acesta filmeazã pentru serialul „Fructul Oprit”.

„I-am spus lui Andrei cã eu trebuie sã plec câteva zile, mai am o pizzerie, la Snagov, în serialul „Fructul Oprit, dar îl las cum trebuie, îl las pe plus mult, cu mâncare, cu Fernando şi cu restul echipei noastre. Ştiu cã se va descurca!”, va mãrturisi Liviu. Cei doi se vor pune de acord cã lupta cu Nea Mãrin meritã orice sacrificiu. „Faţa lui, expresia lui, cu ochii fugiţi în fundul capului, când vede cã ne merge bine, toate lucrurile astea meritã sã ne chinuim aşa pe terasã ca sã strângem mai mulţi bani decât el”, va mai completa Liviu.

Totodatã, cei doi recunosc cã fãrã Fernando, pe care au reuşit sã îl „fure” din bucãtãria lui Nea Mãrin, plecarea lui nu ar fi fost posibilã. „Fernando e un plus foarte mare pentru noi, pentru cã are o energie foarte bunã. Nouã ne e ruşine sã ne etalãm, sã dansãm, sã strigãm, el face lucrurile astea atât de firesc, încât ne dã o lecţie, dar şi o durere de cap. Nu mai poţi sã zici doar cã te doare capul cã a bãtut vântul. Când ţi-e lumea mai dragã, îţi urlã cineva în ureche. Mãcar e bine cã îţi alungã din gândurile negre!”, a mai glumit el.

Dacã vor reuşi cu ajutorul lui Fernando sã câştige aceastã ediţie, dar şi cum se va descurca Nea Mãrin alãturi de surorile Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie „Poftiţi la Nea Mãrin”, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.