Liviu Vârciu, instructor auto pentru Jean de la Craiova:”A fost un chin”

Apropo.ro / 05.07.2018, 12:48
Liviu Vârciu, instructor auto pentru Jean de la Craiova:”A fost un chin”
Liviu Vârciu şi Jean de la Craiova au parte de adevărate aventuri în cel mai nou sezon al reality show-ului ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, a cărui primă ediţie va fi difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin este administratorul unui restaurant de pe malul Mării Negre, iar Liviu şi Jean sunt responsabili cu preluarea comenzilor telefonice şi livrarea mâncării la domiciliu. Problemele apar în momentul în care Jean este nevoit să conducă o maşină cu o cutie de viteze manuală, după o foarte lungă perioadă în care a condus maşină automată.

Astfel, cei doi au parte de o mulţime de peripeţii şi, până la urmă, ajung chiar să blocheze una dintre cele mai aglomerate intersecţii, pentru că Jean nu ştie să mai pornească autoturismul.
”A vrut să plece de pe loc cu a patra şi cu a cincea. Ne claxonau toţi, blocase toată intersecţia, eu nu mai puteam de râs, dar ne luaseră şi transpiraţiile”, povesteşte Liviu Vârciu.
Pe de altă parte, Jean recunoaşte şi el că a fost un adevărat chin să înveţe din nou să conducă.
”Cel mai greu mi-a fost să livrez mâncarea la domiciliu. Cu maşina cu schimbător de viteze şi cu un telefon spart, a fost un chin. Am făcut şcoala cu Liviu la Mangalia.

Şcoală îmi trebuia mie. Eu conduc maşină automata, nu mai ştiu cu viteze manuale. Am urcat pe scări, fără lift, cu mâncarea în mâini, o adevărată nebunie”, mărturiseşte Jean de la Craiova.
În noul sezon ”Poftiţi pe la noi”, Nea Mărin, care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Liviu şi Andrei îşi deschid şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.
Până unde vor merge cei trei cu orgoliul şi dorinţa de a câştiga, la ce strategii vor recurge pentru a-şi dezvolta business-ul şi cum vor atrage vedetele invitate clienţii, telespectatorii vor vedea încă din prima ediţie care va fi difuzată, din 8 iulie,  în trei episoade: duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Tags: