Liviu Vârciu, mărturisiri neaşteptate: “Am un mare vis”

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 11:42
Liviu Vârciu, mărturisiri neaşteptate: “Am un mare vis”
A revenit la marea sa dragoste, actoria, şi şi-a propus să se concentreze tot mai mult pe această pasiune de suflet. Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări, miercurea, de la 20.00, în rolul lui Costică din “Fructul oprit”, are o mare dorinţă, pe care speră s-o concretizeze cât de curând.


“Aş vrea să joc un rol din perioada anilor ‘60- ‘70, când aveam cu toţii respectul ăla mare faţă de doamne şi domnişoare. Şi mai am un mare vis. Mi-ar plăcea să joc într-un film de război. Eu nu am făcut armata şi mi-aş dori foarte mult să joc într-un film de genul acesta.”, spune Liviu Vârciu, care de câteva săptămâni a revenit pe platourile de filmare de la „Fructul oprit”, pentru noul sezon al serialului. “Dragostea mea pentru film este mare, mai mare decât dragostea mea pentru scenă, şi de fiecare dată când voi fi chemat, voi veni cu mare drag”, mărturiseşte acesta.

Trăsăturile personajului său din serial – Costică l-au impresionat pe Liviu. Acesta se bucură că joacă un rol ce întruneşte aspecte umane pe care le apreciază enorm. “Îmi place la Costică faptul că iubeşte. Nu este dual, ţine la oamenii din jur şi îl iubeşte pe Dumnezeu. Dacă îl iubeşti pe Dumnezeu, nu ai cum să ai vreo problemă majoră în viaţa ta.”, recunoaşte Vârciu, care poate fi urmărit, miercurea, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit” difuzat de Antena 1.