Liviu Vârciu: „Ne enervăm destul de tare şi eu, şi Andrei Ştefănescu”

De: Cătălina Matei / 15.07.2016, 11:49
Liviu Vârciu:
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îi pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de rivali şi căpitani de echipă la emisiunea “FANtastic Show”, se enervează destul de tare atunci când pierd vreo probă dintre cele 11 ale fiecărei ediţii. Din fericire, supărarea lor nu ţine mult timp.

“La “FANtastic Show”, am crezut că va fi pentru noi doar o joacă dar, uneori, la diferite probe, ne-am enervat şi eu, şi Andrei, destul de tare. Dar enervarea noastră a ţinut cât emisiunea. Bine, ne-am mai înjurat noi vreo jumătate de oră după, dar apoi ne-am împăcat”, spune Liviu Vârciu, care recunoaşte că este mai ofticos decât Andrei Ştefănescu, dar doar cu 10%.

Rivalitatea dintre Andrei şi Liviu se desfăşoară exclusiv pe platoul fantasticului show care îi pune faţă în faţă, alături de coechipierii lor, pentru diferite probe, una mai amuzantă decât alta. Altfel, “lăsând gluma la o parte, Andrei chiar este prietenul meu”, ţine să adauge Liviu.

Competiţia dintre Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu va continua sâmbătă, 16 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cea de-a treia rundă. Alături de cei doi căpitani de echipă, la marele meci artistic al serii, ajuns la scorul de 1 – 1, vor participa sâmbăta aceasta alte patru noi vedete. Astfel, în echipa verde, condusă de Vârciu, se vor afla Anda Adam şi Geørge, în timp ce coechipierii lui Ştefănescu, în echipa roşie, vor fi Oana Sîrbu şi Doru Todoruţ de la Deepcentral.