Liviu Vârciu nu mai prezintă ştirile mondene de la Antena 1

De: Nicoleta Nicolae / 03.09.2015, 12:18

Liviu Vârciu nu mai prezintă ştirile mondene de la Antena 1
Antena 1 anunţă că emisiunile de divertisment din prime-time-ul de weekend încep de la ora 20.00, cu o oră şi jumătate mai devreme decât în mod obişnuit.


De la această oră vor rula emisiunile „Mireasă pentru fiul meu”, „Splash! Vedete la apă!” şi „Te cunosc de undeva!”, dar dispare jurnalul monden prezentat de Liviu Vârciu, informează paginademedia.ro.

În weekend, Antena 1 dă startul distracţiei cu jumătate de oră mai devreme. Astfel, începând cu 5 septembrie, emisiunile de divertisment vor începe sâmbăta şi duminica de la 20.00. În aceste condiţii, jurnalul de ştiri mondene prezentat de Liviu Vârciu, „Star News”, dispare din grila postului. În schimb, Liviu Vârciu va putea fi văzut, din toamnă, din postura de prezentator al emisiunii „Ham Talent”.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 20.00, Mirela Boureanu Vaida le face cunoştinţă telespectatorilor cu noii concurenţi din reality-show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, ajuns deja la cel de-al cincilea sezon. Iar duminică, 6 septembrie, Antena 1 va difuza de la ora 20.00 cea de-a doua semifinală a show-ului „Splash! Vedete la apă!”.