Liviu Vârciu prezintă emisiunea „Ham talent”

De: Nicoleta Nicolae / 03.08.2015, 09:39

Liviu Vârciu prezintă emisiunea
Liviu Vârciu va fi prezentatorul unei emisiuni care va fi pe placul tuturor.


Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puţinii oameni care pot vorbi cu animalele”, glumeşte Liviu Vârciu, foarte încântat de faptul că, în această toamnă va prezenta la Antena 1 „Ham talent”, un show cu pedigree de vedetă.

Rolul i se potriveşte mănuşă lui Liviu, un mare iubitor de animale, dar în special de câini. Din dragoste pentru un câine, a dormit, în adolescenţă, o noapte în scara blocului. „Am primit primul meu câine de la cel mai bun prieten, când aveam 14 ani. Era un ciobănesc german, pe care l-am botezat Mike. Mama mi-a spus că nu are ce să caute câinele în casă, a zis să îl scot afară, eu i-am spus că dacă pleacă el, plec şi eu. Nu m-a crezut. Aşa că am dormit o noapte cu el în scara blocului. Norocul meu a fost că mama şi-a dat seama că nu are cu cine să se înţeleagă, aşa că m-a lăsat cu el în casă”, îşi aminteşte cu nostalgie Liviu. „A trăit 12 ani şi a fost cel mai tare câine”, povesteşte prezentatorul show-ului „Ham talent”.

În prezent, Liviu are doi câini: un amstaff şi un buldog francez, pe care îi iubeşte ca pe ochii din cap.  Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care şi-au înnebunit deja prietenii cu poveştile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor vor fi protagoniştii unui show cu pedigree de vedetă