Liviu Vârciu prezintă un nou show

De: Cătălina Matei / 20.03.2017, 11:45
Liviu Vârciu prezintă un nou show
Liviu Vârciu este din această primăvară amfitrionul show-ului de karaoke de la Antena 1, „Za Za Sing”. Simpaticul prezentator mărturiseşte că a primit propunerea cu multă bucurie, mai ales că e vorba de un show cu muzică, distracţie şi în care se cântă live. „Propunerea de a prezenta „Za Za Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonată de Mona Segall, şi nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracţia va fi maximă şi în care câştigătorii vor fi şi premiaţi nu poate decât să mă bucure şi mai mult”, spune Liviu.

Prezentatorul „Za Za Sing” mărturiseşte că deşi nu obişnuieşte să meargă foarte des la karaoke, acest gen de distracţie nu îi este străin: „La un moment dat am avut un club în care vineri seara organizam mereu karaoke şi atunci mai cântam şi eu. Deşi nu merg în astfel de cluburi în mod frecvent, voi recupera acum cu emisiunea asta.” În noul show de la Antena 1 iubitorii de muzică vor avea şansa să arate cât de bine stăpânesc muzica şi versurile, dar să şi câştige un premiu în bani. La „Za Za Sing” se cântă toate genurile de muzică, dar versurile sunt cele care contează şi care aleg câştigătorul. Iar la capitolul memorie, prezentatorul Liviu Vârciu spune că stă foarte bine: „Nu mi s-a întâmplat să uit versurile pieselor mele, pe asta nu am păţit-o, am o memorie foarte bună a versurilor, dar şi una vizuală pe măsură. Să ştiţi însă că am o problemă cu numele: nu reţin nume, fac cunoştinţă cu cineva şi în secunda a doua uit”, spune amuzat Liviu. Iar asta este exact ceea ce concurenţii la „Za Za Sing” nu trebuie să facă pentru că în concurs au de arătat ce memorie bună deţin atunci când vine vorba de versuri. Iar pentru că în noul show de la Antena 1 se vor cânta melodii de toate genurile, Liviu mărturiseşte că are şi două piese favorite, pe care speră să le audă la emisiune: „Oameni” a lui Aurelian Andreescu şi „Nu m-am gândit la despărţire” a lui Dan Spătaru.

            Show-ul „Za Za Sing” (realizat după formatul internaţional ”Singing Bee”) îi provoacă pe români să arate nu numai cât de mult iubesc muzica, ci şi cât de bine ştiu versurile. De-a lungul mai multor probe, concurenţii vor cânta şi se vor întrece în versuri, acompaniaţi de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediţii va exista un singur câştigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenţii vor avea parte de provocări, de multă distracţie, dar şi de invitaţi surpriză, pentru că în fiecare ediţie vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

 

Cei care doresc să se înscrie la show-ul în care doar versurile contează o pot face deja pe pagina de casting http://casting.a1.ro/microfonie/ .