Liviu Vârciu s-a dat de gol! „Am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna”. Motivul rupturii FOTO

Redacția / 09.07.2018, 12:49
Liviu Vârciu s-a dat de gol! „Am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna”. Motivul rupturii FOTO
Liviu Vârciu şi iubita lui Anda Călin au devenit părinţi în septembrie 2017. Cei doi au o fetitţă pe nume Anastasia Maria.

După un an jumătate de relaţie amoroasă, Liviu Vârciu a anunţat pe reţelele de socializare că a pus capăt legăturii cu Anda Călin.

Liviu Vârciu s-a dat de gol despre Anda Călin, fosta iubită. Declaraţiile artistului scot la iveală faptul că cei doi aveau probleme mari în cuplu.

Dezvăluirea făcută de Vârciu, a fost făcută în timpul unei discuţii cu Nicoleta Luciu, care a refuzat să îşi îndeplinească anumite sarcini.  “Înţelege-te cu nebuna. Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna, da păi trei“.

„E o despărţire anunţată pentru că ştim cu toţii că lucrurile n-au fost prea roz în viaţa lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poţi să spui şi din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înţeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-şi urmeze drumurile.  A fost o relaţie destul de tumultoasă şi cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea şi i-am zis şi lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relaţie. El era foarte îndrăgostit de ea, am simţit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată şi a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Şi plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că şi Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Şi sigur că dacă mai sunt şi discuţii acasă şi mai şi pleci o lună şi ceva, (…) lucrurile se agravează. Eu îl ştiu foarte bine pe Liviu şi spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun şi şi-a dorit foarte mult să salveze relaţie. Discuţiile dintre ei (n.r. Liviu şi Anda) erau aprinse, dar (…) şi-a dorit foarte mult să salveze relaţia. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiţei”, a spus Andrei Ştefănescu, la „Răi da’ Buni”.

Iată mai jos mesajul prin care artistul a anunţat că s-a despărţit de Anda Călin

„Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiţi şi voi cum e viaţa: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţa ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup şi vă iubesc!”