Liviu Vârciu s-a însurat. Primele imagini de la cununia civilă: “Nu pot să trăiesc fără tine!”

Apropo.ro / 12.06.2018, 15:17
Liviu Vârciu s-a însurat. Primele imagini de la cununia civilă: “Nu pot să trăiesc fără tine!”
Doiniţa Oancea, actriţa care o interpretează pe Tanţa în serialul “Fructul oprit”, de la Antena 1, are parte de o surpriză uriaşă în penultimul episod din acest sezon al producţiei. Mâine, de la ora 20.00, telespectatorii vor asista la un eveniment important din viaţa acesteia, când Tanţa îşi va oficializa relaţia cu bărbatul iubit.

După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, personajele interpretate de Doiniţa Oancea şi Liviu Vârciu, în “Fructul oprit”, decid să se căsătorească. Timpul petrecut departe de Costică (Liviu Vârciu) o face pe Tanţa să realizeze ce simte cu adevărat pentru acesta. Apariţia surpriză a bărbatului iubit, la Snagov, se lasă cu lacrimi de bucurie din partea Tanţei, care de această datã acceptă cererea în căsătorie.

“Tanţo, oriunde aş merge, orice aş face, nu pot trăi fără tine! Vrei să te măriţi cu mine?”, o întreabă el. “Da!”, răspunde ea fără să stea pe gânduri.
Ceremonia civilă are loc într-un décor superb, în curtea casei Caragea. Alături de ei, la petrecere, sunt oltenii Boască, Lina şi Sile (Adriana Trandafir şi Marian Râlea), Katia (Cosmina Dobrotă), Ana (Cristina Ciobănaşu), Petru (Tudor Roşu), Alex (Petru Păun).

“Oriunde aş merge şi orice aş face, nu pot să trăiesc fără tine!  Vrei să te > cu mine?”, îl întreabă şi Tanţa pe Costică, emoţionată de cele trăite.
“Zi, mă, da!”, strigă cei prezenţi la eveniment.“Vă declar căsătoriţi, sărutaţi mireasa!”, se aude la sfârşitul ceremoniei. Cei doi îndrăgostiţi au parte de numeroase urări din partea invitaţilor lor, dar şi de o lună de miere în afara ţării.

Telespectatorii pot urmări momentul, miercuri, 13 iunie, de la ora 20.00, în episodul 22 al producţiei “Fructul oprit”. Săptămâna viitoare (miercuri, 20 iunie, ora 20.00), Antena 1 va difuza ultimul episod din acest sezon al serialului, însă povestea nu se încheie aici, “Fructul oprit” urmând să revină cu cel de-al doilea sezon.