Liviu Vârciu s-a mutat la vilă. Are cinema, cramă şi studio de înregistrări – Imagini din interior

De: Cătălina Matei / 27.01.2017, 13:48
Liviu Vârciu s-a mutat la vilă. Are cinema, cramă şi studio de înregistrări – Imagini din interior
Liviu Vârciu s-a aşezat la casa lui, după ce, nu mai puţin de patru ani, a făcut eforturi financiare să-şi vadă dorinţa îndeplinită.

Diana Munteanu, despre relaţia cu Liviu Vârciu: „Împreună…”

Vila este construită fix pe placul vedetei: ”A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, ca s-o termin”, a spus acesta pentru libertatea, bucuros de reuşita sa.

Liviu a fost cel care a supravegheat lucrările şi chiar s-a implicat în construirea casei sale din Băneasa. Eforturile par să fi meritat. Asta pentru că actorul are o vilă ca a nimănui, cu o cramă la subsol şi studiou de înregistrări. Mai mult, Vârciu are şi sala de cinema în casa sa, la ultimul etaj a acesteia. Mobila este una unicat, făcută la comandă şi asortată în toată casa. Mult timp, prezentatorul a locuit cu chirie, a avut rate la bănci pentru un apartament pe care şi l-a luat în timpul căsniciei cu Adelina Pestriţu, şi pe care era să-l piardă. În prezent, acolo locuiesc părinţii săi, care s-au mutat din Constanţa, pentru a-i fi alături.