Liviu Vârciu, sărut pasional cu Doiniţa Oancea

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 13:16
Liviu Vârciu, sărut pasional cu Doiniţa Oancea
A revenit la marea sa dragoste, la actorie, iar acum poate fi urmărit de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1.

 În episodul din această seară, personajul lui Liviu Vârciu – Costică are prima întâlnire cu Tanţa, interpretată de Doiniţa Oancea.
Diseară, de la ora 20.00, Costică face primul pas pentru a o cuceri pe Tanţa. Ei se întâlnesc, acasă la familia Caragea, unde Costică merge să livreze pizza. Momentul este urmat de un buchet de flori, dar şi de invitaţia de a ieşi împreună. Tanţa acceptă propunerea lui Costică, iar întâlnirea îi ajută pe cei doi să se apropie mai mult. 

“Eu o să te iau în braţe şi o să te sărut!”, îi spune Costică Tanţei.
“Eu sunt un tip mai direct, mai din popor, nu vreau să te sperii.”, se descrie el. 

Văzându-l extrem de emoţionant, Tanţa preia initiativa şi îl sărută pe Costică. Secvenţa poate fi urmărită de telespectatorii Antenei 1, în această seară, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”. Tot în episodul din această seară, Costică descoperă lucruri importante care pot influenţa viaţa familiei Caragea. Numeroase surprize, momente pline de tensiune şi suspans, diseară, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”!