Liviu Vârciu şi-a dezvăluit talentul ascuns

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 10:52
Liviu Vârciu şi-a dezvăluit talentul ascuns
Sezonul şase al reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin” ajunge la final, ultima ediţie plină de surprize şi voie bună fiind difuzată, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, unde telespectatorii vor afla şi lucruri mai puţin stiute despre protagonişti.

Cel care îşi surprinde colegii cu talentele sale este de data aceasta Liviu Vârciu, despre care nu foarte multă lume ştie că este pasionat încă din copilărie de acordeon.

”Habar nu aveam că Liviu ştie să cânte la acordeon. Am rămas uimiţi”, a declarat Ana Baniciu care a fost tare încântată de talentul colegului său.
”Eu am luat locul I pe ţară la acordeon când aveam şapte ani. La şapte ani cântam mult mai bine decât cânt acum şi chiar îmi pare rău că am lăsat acordeonul, mi-a plăcut foarte, foarte mult”, a mărturisit la rândul lui Liviu Vârciu, uimindu-şi audienţa.

Şi pentru ca seara să fie una de pomină, nea Mărin a reuşit să-i la dans pe toţi ce prezenţi şi să transforme seara într-o petrecere de neuitat.
”O seară minunată. Liviu a avut o energie foarte bună, iar eu am început imediat să dansez şi am luat pe toată lumea cu mine”, spune şi nea Mărin.
La ce provocări vor fi nevoite să facă faţă vedetele  şi cum se va sfârşi sezonul şase al reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin”, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.