Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, faţă în faţă cu juraţii ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 18.10.2018, 10:53
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, faţă în faţă cu juraţii ”Chefi la cuţite”
Prieteni foarte buni şi colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu iau cu asalt bucătăria ”Chefi la cuţite” în cel de-al şaselea sezon, ce are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. Mai mereu puşi pe şotii, cei doi îşi vor face apariţia în faţa celor trei maeştri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această reţetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât şi Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca şi în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce priveşte reţeta, dar cu multe aşteptări, cei doi îşi propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar şi un sous chef. Aşadar, unul dintre ei va da indicaţiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

”Eu nu vreau să gătesc ceea ce ştiu. Nici nu ştim ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit şi atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt şi aşa va ieşi un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!”, a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.
 

Andrei Ştefănescu nu îşi pune la fel de multe speranţe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare ”la cuţite”: ”Era să mor când am realizat că trebuie să venim la ”Chefi la cuţite” să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Aşa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim şi îi omorâm pe chefi la propriu. Nu ştiu dacă se vor risca şi vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurenţă şi să îi ”distrugem”!”, spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cum s-au descurcat Liviu şi Andrei la ”Chefi la cuţite”, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar şi ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00.