Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, în furouri cu dantelă şi capoate transparente – FOTO AMUZANT

De: Alexandra Necsoiu / 12.04.2017, 14:21
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, în furouri cu dantelă şi capoate transparente - FOTO AMUZANT
În furouri cu dantelă şi capoţele transparente, ciorapi cu portjartier şi tocuri înalte, aşa vor apărea Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, când le vor imita pe Cher şi Bette Midler.

M-am simţit mai sexy decât Andrei, pentru că mă ajută şi trupul. Toată viaţa mi-am dorit un portjartier şi Dumnezeu mi l-a dat, dar nu pe femeia mea, ci pe mine. Lăsând gluma la o parte, chiar am avut un personaj greu”, spune Liviu.

A fost horror (râde). Mă simţeam ca o matroană bătrână şi fără admiratori (râde). Dar am încercat să mergem pe umor şi să evităm un eventual penibil”, adaugă Andrei, amuzat.

Liviu şi Andrei nu vor cânta doar foarte convingător, în rolurile atribuite lor de ruleta personajelor, ci vor încerca chiar să-i seducă pe juraţii Andrei Aradits şi Aurelian Temişan.

Dacă vor reuşi acest lucru, dar şi cât de bine le vor imita ei pe Cher şi Bette Midler, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.