Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se transformă în lupul Titi Suru şi căpriţa Rada

De: Cătălina Matei / 20.02.2017, 10:23
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se transformă în lupul Titi Suru şi căpriţa Rada
Primele personaje pe care le vor întruchipa în duet pe scena show-ului transformărilor sunt lupul Titi Suru şi căpriţa Rada, protagoniştii celebrului film “Mama”, regizat în anul 1976 de Elisabeta Bostan. Pentru acest moment, Liviu Vârciu va purta chiar peruca originală a lupului, folosită de actorul rus Mihail Boiarski la filmările din anii ‘70. De altfel, mai multe peruci originale ale iezilor din film vor fi purtate în cadrul acestui moment de membrii baletului “Te cunosc de undeva!”, condus de Furnica.

M-am bucurat mult de această nouă invitaţie de participa la “Te cunosc de undeva!” împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la „Te cunosc de undeva!şi revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viaţa, care m-a făcut să fiu apreciat şi iubit”, spune Andrei. “În acest sezon, ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflaţi în faţa televizorului, pentru că e bine să mai şi râdem din când în când, dar şi să imităm personaje serioase şi sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor”, completează Vârciu.

Cum vor aprecia juraţii primele personaje realizate de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în prima ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!” din cel de-al unsprezecelea sezon.