Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu şi-au adjudecat prima victorie

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 10:17
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu şi-au adjudecat prima victorie
Cea de-a şasea ediţie a reality show-ului de pe Antena 1, ”Poftiţi la Nea Mărin”, s-a încheiat cu o răsturnare de situaţie. Pentru prima dată, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au depăşit profitul obţinut de Nea Mărin şi echipa sa, motiv pentru care au ocupat primul loc în clasament: ”Nea Mărin a fost şocat, s-a schimbat la faţă. Noi nu l-am învins pe el, am învins sistemul.”, a afirmat Liviu cu mândrie.

Principalii rivali ai gazdei show-ului au demonstrat că pot coordona cu seriozitate o afacere proprie, motiv pentru care s-au dezlănţuit de fericire alături de Fernando, fost concurent ”Chefi la cuţite” care li s-a alăturat, în momentul în care au auzit verdictul. Nea Mărin a ţinut să adauge că oamenii alături de care a luptat în restaurantul lui au fost un ajutor de nădejde, în ciuda faptului că nu au obţinut premiul de 2.000 de euro: ”Liviu şi Andrei au reuşit să facă nişte bani şi să iasă câştigători, după o lună şi ceva. Îmi pare foarte rău că nu am putut să dau premiul echipei mele, pentru că într-adevăr…toţi meritau. Dar cel care s-a detaşat a fost Nicolai Tand.”.

Un prim câştig al băieţilor a generat o situaţie neaşteptată, căci Nea Mărin şi-a exprimat dorinţa de a munci în continuare cot la cot alături de rivalii săi: ”Am spus mereu, eu m-aş bucura să faceţi şi voi bani. Oficial meritaţi acest premiu. Nu am iubit şi nu am respectat un om din afara familiei mele în afară de tine, Liviu. Dacă > meu a devenit atât de responsabil şi a reuşit cu > lui să câştige un premiu, nu pot decât să fiu mândru. O spun din suflet, eu nu pot să mint.”. Discursul emoţionant al celui care i-a trecut prin cele mai dificile situaţii în acest reality show l-a înduplecat pe Liviu, care nu s-a aşteptat ca Nea Mărin să lase garda jos: ”A făcut o introducere foarte frumoasă şi sentimentală, mai aveam puţin şi mă bufnea plânsul. Mi-a reamintit ce înseamnă prietenia noastră şi că eu fac parte din familia lui, chiar dacă nu avem acelaşi sânge. La orice oră aş pune mâna pe telefon, sunt convins că Nea Mărin va fi alături de mine.”.

După o ediţie care a marcat două premiere, atât câştigul lui Liviu şi Andrei, cât şi ”tratatul de pace” dintre cele două tabere rivale, reality show-ul ”Poftiţi la Nea Mărin” continuă şi săptămâna viitoare pe Antena 1, luni şi marţi de la ora 20:00. Alte vedete vor intra într-o competiţie plină de umor şi situaţii neprevăzute, iar sarcinile care îi vor scoate din zona de confort vor face, ca de obicei, deliciul celor din faţa micilor ecrane. 
 

Tags: