Liviu Vârciu şi Flick îşi fac farse la filmări

De: Alexandra Necsoiu / 05.04.2017, 13:47
Liviu Vârciu şi Flick îşi fac farse la filmări
Când doi oameni cu simţul umorului se întâlnesc pe acelaşi platou de filmare, nu e de mirare că uneori se lasă şi cu farse. Liviu Vârciu şi Flick sunt protagoniştii unor glume de culise care au loc la filmările pentru cel mai nou show de la Antena 1, „Zaza Sing”. Cei doi s-au ţinut de glume din prima zi de filmare, aşa că acum au ce povesti. „Cu Liviu am mai lucrat şi la alte proiecte, ne ştim de vreo 4 ani, ne înţelegem bine, astfel că ne facem mereu glume”, spune Flick.

 

 „Chiar în prima zi de filmare”, continuă acesta, „Liviu mi-a dezumflat o roată de la maşină. Nu m-am lăsat mai prejos însă şi i-am turnat şi eu ceva pe parbrizul maşinii lui, nu vă spun ce, dar veţi descoperi în emisiune. În altă zi l-am găsit încercând să scoată uşa de la cabină din ţâţâni, el e un tip mai vulcanic aşa, probabil nu i-a convenit ce scria pe uşă. Veţi vedea şi asta în emisiune. Cred că de fapt nu fac altceva decât să-l antrenez pentru filmările cu nea Mărin”, glumeşte Flick.

            La rândul lui, Liviu mărturiseşte că nu are cum să se supere pe Flick şi nici colegul lui pe el, pentru că se ştiu bine şi toate aceste farse sunt luate ca o glumă: „E amuzant când mă scoate Flick din sărite, noi am mai lucrat împreună, ne ştim bine, aşa că ne permitem să ne facem şicane, cum ar fi eu să atentez la roţile maşinii lui. Nu vă zic mai multe, că o să vedeţi în emisiune. Dar amuzant nu e doar în culise, ci şi pe scenă. Am avut doi concurenţi, fraţi, care au refuzat să plece din concurs deşi au fost eliminaţi, pentru că pur şi simplu nu credeau că au greşit. A trebuit să duc muncă de lămurire cu ei, să le explic că au pierdut şi pentru ei aici se termină competiţia. Am lucrat la viaţa mea cu mii de oameni şi credeţi-mă, nu am trăit asta”, spune Liviu amuzat.

            Emisiunea „Zaza Sing” începe la Antena 1 din 5 aprilie, în fiecare miercuri de la 20.30. Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Zaza Sing” îi va supune pe concurenţii fiecărei ediţii la mai multe probe, pe parcursul cărora aceştia trebuie să arate că sunt maeştrii versurilor: vor cânta live, acompaniaţi de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginaţie şi vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghiceşte ce lipseşte”, „Amestecăm şi cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghiceşti atât primeşti”.