Liviu Vârciu şi Vica Blochina, răniţi la Asia Express- cel mai dur reality show

De: Cristiana Trifu / 09.02.2018, 15:03
Liviu Vârciu şi Vica Blochina, răniţi la Asia Express- cel mai dur reality show
Mai sunt doar trei zile până la premiera celui mai dur reality show, Asia Express, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură începând din 12 februarie la Antena 1 de la ora 20:00. În cei 5000 de kilometri parcurşi, vedetele au adunat o mulţime de amintiri, unele foarte frumoase, altele dureroase, la propriu. O astfel de experienţă este cea prin care au trecut Vica Blochina şi Liviu Vârciu.

Celebrităţile au acceptat provocarea Asia Express pentru a-şi testa limitele şi asta s-a şi întâmplat. Alături de ceilalţi concurenţi, Liviu Vârciu şi Vica Blochina au trăit această experienţă la maxim. Cei doi au îndurat suferinţa fizică fără ca măcar să scrâşnească. La finalul uneia dintre probele dificile la care au fost supuşi, Liviu şi Vica au ajuns cu picioarele julite, pline de sânge.

Din cauza adrenalinei, care era la cote maxime şi a dorinţei incredibile de a duce la bun sfârşit provocarea, cei doi nu au realizat ce li se întâmplă decât în momentul în care proba s-a terminat şi au avut un moment de respiro. Şi pentru că starea în care se aflau picioarele lor nu era deloc una de neglijat, cei doi au primit îngrijiri de la medicul din echipă.
Dacă în cazul Vicăi juliturile nu au fost atât de grave, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Liviu Vârciu care a ţipat de durere în momentul în care medicul i-a turnat apă oxigenată pe răni.

Cum au reuşit să treacă peste durere şi să meargă mai departe, telespectatorii vor vedea luni, 12 februarie de la ora 20, la Antena 1.
Asia Express a fost călătoria şi experienţa vieţii pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit  aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care depind numai şi numai de ei, de abilităţile şi norocul lor. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni şi marţi de la ora 20.00.