Liviu Vârciu: “Sunt foarte uşor de cucerit!””

Apropo.ro / 12.06.2012, 07:00
Liviu Vârciu: “Sunt foarte uşor de cucerit!””
31 de ani. 1,75 m, 78 kg, ochi negri. Este frumos, e tânăr, are o carieră în plină ascensiune şi când le cântă femeilor frumoase celebra melodie “Ochii tăi”, acestea vor toate să-şi petreacă măcar o seară lângă el.

Dacă nu aţi ghicit încă, este vorba de Liviu Vârciu, care acum câţiva ani făcea furori când urca pe scenă alături de trupa L.A. Ce părere are el despre femei şi cum se lasă cucerit? Ne povesteşte imediat! Chiar dacă nu şi-a găsit încă jumătatea perfectă, Vârciu o caută încă şi spune că se lasă uşor cucerit de către o femeie, neapărat brunetă, sinceră şi independentă.
„Femeia perfectă pentru mine trebuie să fie frumoasă, de preferinţă brunetă, să aibă umor, să fie independentă. De asemenea, e obligatoriu să fie sinceră”, spune Vârciu, atunci când vine vorba despre femeia perfectă. Chiar dacă a trecut deja printr-o căsătorie care s-a finalizat cu un divorţ, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului „ de la Kanal D îşI doreşte să mai facă o dată pasul cel mare, alături de femeia care îi va fi sortită.”Căsătoria este o împlinire a dragostei dintre doi oameni, eu îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu femeia iubită şi să avem copii”, mai spune burlacul Vârciu, căruia îi merge din plin pe plan profesional. „Sunt foarte uşor de cucerit. Sunt genul care se îndrăgosteşte la prima vedere. Pot să ajung să iubesc în câteva zile, dar important este ca această iubire să se „aşeze”, să dureze…”, a mai completat Vârciu care adoră cel mai mult la o femeie, zâmbetul, ochii, mâinile şi…lista poate continua!