Liviu Vârciu, surpriză de proporţii la „Zaza Sing”

Apropo.ro / 28.03.2017, 12:50
Liviu Vârciu, surpriză de proporţii la „Zaza Sing”
Din 5 aprilie, de la 20.30, România face karaoke în fiecare miercuri seară la Antena 1. Show-ul în care doar versurile contează îşi deschide porţile cu multă muzică şi distracţie cât curpinde. Filmările au început deja, astfel că prezentatorul Liviu Vârciu are parte de muzică aproape non-stop.

„E un proiect în care cântăm mult”, spune Liviu încântat, „iar la filmări se aude cât e ziua de lungă numai muzică”. Acesta adaugă că e foarte bucuros să constate că românii iubesc muzica şi au chef de distracţie, mai ales că printre concurenţi se numără oameni de toate vârstele, de la tineri de 18 sau 19 ani, până la pensionari simpatici şi plini de viaţă. „Este un show în care nu contează ce meserie ai sau ce vârstă, important e să arăţi că ştii versurile”, mai spune prezentatorul „Zaza Sing”.

La filmările pentru prima ediţie a emisiunii Vârciu a avut parte şi de o surpriză: la una dintre probe o concurentă a primit ca piesă de interpretat celebra „Ochii tăi” a trupei L.A., din care a făcut parte şi Liviu. Spre uimirea şi amuzamentul tuturor, tănăra concurentă nu a ştiut niciun vers, chiar dacă a primit încurajări din partea publicului, dar şi a trupei The Humans, care asigură muzica live în show. Amuzat, chiar şi Liviu s-a întrebat dacă e cineva care nu a auzit măcar o dată această piesă şi a conchis cu umor spunând că probabil concurenta nu ştie nici cine e el şi că acum mulţi ani a devenit cunoscut cu această melodie. Ce a avut de spus puştoaica de numai 19 ani şi dacă a reuşit ea să treacă de această probă, telespectatorii Antena 1 află din 5 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing”.

Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” îi va supune pe concurenţii fiecărei ediţii la mai multe probe, pe parcursul cărora aceştia trebuie să arate că sunt maeştrii versurilor: vor cânta live, acompaniaţi de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginaţie şi vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghiceşte ce lipseşte”, „Amestecăm şi cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghiceşti atât primeşti”.

 

Tags: