Liviu Vârciu…şi femeile

Apropo.ro / 25.02.2013, 11:00
Liviu Vârciu...şi femeile
Pentru Liviu Vârciu, roata amorului s-a învârtit atât de ameţitor în ultima vreme, încât s-a oprit la fosta nevastă, Adelina Pestriţu. Cât va dura relaţia dintre ei şi dacă se va lăsa cu o nouă nuntă sau un nou scandal, rămâne de văzut. Până atunci însă, vedeta Kanal D revine pe micul ecran cu un nou sezon din “Roata norocului”, alături de asistenta sa extrem de mobilă, Ana Maria, dar şi de un nou coleg: Orlando.

– Cum de te-ai împăcat cu Adelina? Se lasă iaraşi cu nuntă?
Pur şi simplu s-a întâmplat, ne-am împăcat. Îmi doresc ca între noi lucrurile să meargă foarte bine de aici încolo…

– Crezi în povestea cu „roata vieţii” care se întoarce şi te recompensează în funcţie de ce-ai făcut rău sau bine în viaţă?
Sunt sigur că tot ceea ce faci, bine sau rău, şi se întoarce mai devreme sau mai târziu.

– Până unde ai fi dispus să mergi de dragul audienţei?
Fac tot ce trebuie pentru ca emisiunea pe care o prezint să ajungă la sufletul oamenilor. Nu mi-am propus o limită până la care să pot merge, am libertatea sa improvizez, chiar mă distrez la filmări alături de de invitaţi şi de public, iar telespectatorul simte asta şi apreciază. Cel pe care îl vedea lumea la televizor sunt chiar eu, sută la sută, nu încerc să fiu altcineva.

Liviu Varciu

– De când prezinţi „Roata norocului”, atragi mai multe domnişoare sau ai devenit flebeţea doamnelor trecute de vârsta a doua?
Cred că publicul meu este din ce în ce mai numeros, pe zi ce trece. Experienţa casting-ului pentru „Roata norocului” a fost pentru mine ceva extraordinar, mall-ul în care am organizat preselecţiile devenise neîncăpător. Cred că fanii mei sunt din toate categoriile de vârstă.

– Fetiţa ta ce face? Cât de des te vezi cu ea?
Deocamdată vorbim foarte mult la telefon, dar urmează să se mute în Bucureşti şi atunci ne vom vedea foarte des, vom recupera timpul pierdut. Fata mea este foarte talentată, mi-ar plăcea să devină actriţă. A luat de curând locul 1 la un concurs naţional de teatru. O susţin în tot ceea ce face, ne facem planuri împreună.

Liviu Varciu

– Îţi mai doreşti şi un alt copil?
Îmi doresc foarte mult o familie şi copii. Sper ca acest vis mai vechi al meu să se împlinească.

– Mai joci în piese de teatru?
Joc, alături de Ioan Isaiu şi Ioana Nedelea, în piesa „Menage a trois”, o comedie în regia lui Sorin Misiriantu. Anul acesta începem şirul reprezentaţiilor pe 3 martie, în Bucureşti, la Palatul Copiilor. Interpretez rolul unui ziarist care se îndrăgosteşte şi reacţionează ciudat în diverse situaţii de viaţă.

Cătălina Matei