Liz Hurley – cea mai stilata femeie din lume

Apropo.ro / 29.06.2006, 14:01
Liz Hurley - cea mai stilata femeie din lume
Actrița Liz Hurley a fost numita de revista Grazia din Marea Britanie femeia cea mai stilata din lume, în cadrul unei ceremonii în care au fost recompensate realizari ale femeilor, informeaza itv.com. Liz Hurley, în vârsta de 41 de ani, a câștigat acest premiu pentru ca

Actrița Liz Hurley a fost numita de revista Grazia din Marea Britanie femeia cea mai stilata din lume, în cadrul unei ceremonii în care au fost recompensate realizari ale femeilor, informeaza itv.com.

Liz Hurley, în vârsta de 41 de ani, a câștigat acest premiu pentru ca „vreme de un deceniu, a reprezentat un simbol al stilului în lumea divertismentului”.

Supermodelul Elle Macpherson, în vârsta de 43 de ani, a câștigat premiul pentru întreaga cariera în domeniul modei, în timp ce Jade Jagger, în vârsta de 34 de ani, a primit premiul pentru cel mai bun designer de bijuterii.

Macpherson a câștigat un premiu și pentru marca de lenjerie intima pe care a lansat-o pe piața în urma cu câțiva ani.

Printre prezentatorii ceremoniei care a avut loc la Londra s-au numarat Dannii Minogue, Kelly Osbourne, Tara Palmer-Tomkinson, Jools Oliver și Donna Air.

Editorul revistei Grazia, Jane Bruton, a declarat: „Premiile sunt o forma de recunoaștere și sarbatorire a stilului, creativitații și nu în ultimul rând a succesului acelor femei britanice care au contribuit în mod real la dezvoltarea lumii în care traim”.

„Premiile recompenseaza inovația, perspectivele noi și toate câștigatoarele noastre au fler, pasiune și viziune care le particularizeaza”, a adaugat Bruton.

Mediafax