Liz Taylor a ajuns la spital din cauza lui Michael Jackson?

Apropo.ro / 15.07.2009, 16:30
Liz Taylor a ajuns la spital din cauza lui Michael Jackson?
Actrita Elizabeth Taylor a avut nevoie de spitalizare din cauza durerii pe care i-a provocat-o moartea lui Michael.

Actrita Elizabeth Taylor a avut nevoie de spitalizare din cauza durerii pe care i-a provocat-o moartea lui Michael Jackson.

Cel putin asa sustineau gurile rele pana in momentul in care Liz Taylor a fost nevoita sa infirme oficial acest zvon, prin intermediul paginii ei de Twitter.

Cindy Adams, una dintre prietenele actritei, ar fi declarat ca Liz a plans atat de mult dupa moartea lui Michael incat s-a epuizat. Una peste alta, legenda Hollywood-ului ar fi intrat in conflict cu familia megastarului, motiv pentru care ar fi ratat inmormantarea acestuia.

Actrita in varsta de 77 de ani a declarat insa ca a fost internata intr-o clinica din Los Angeles pentru a fi supusa unor teste prin intermediul carora i s-ar putea ameliora durerile insuportabile de spate, din cauza carora este nevoita sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile. Ea mai spune ca, desi moartea lui Michael a afectat-o foarte mult, nu se afla in pragul sinuciderii, cum ar crede unii dintre noi.

Iata mesajul actritei de pe pagina personala de Twitter. Vi-l prezentam in limba engleza, pentru a nu distorsiona sensul acestuia:

"I wanted you my friends to know that I’m going into the hospital to complete a test I was in the middle of. Although my grief over Michael could not be any deeper, I am not on suicide watch as some of the cheaper ‘rags’ would have you believe."

Â