Liza Minnelli dă petrecere online de ziua ei, cu zeci de invitați de seamă

De: Loredana Toma / 21.02.2021, 08:55
Liza Minnelli dă petrecere online de ziua ei, cu zeci de invitați de seamă

Actrița și cântăreața americană Liza Minnelli, cunoscută mai ales pentru rolul său de Oscar din filmul “Cabaret”, dar și pentru energia debordantă pe scenă, va fi gazda unei petreceri online cu ocazia zilei sale de naștere.

Pe 12 martie, artista va împlini 75 de ani, iar evenimentul virtual, intitulat “Love Letter to Liza: A 75th Birthday Tribute Celebration” îi va avea ca invitați pe Joel Grey, Lily Tomlin, Catherine Zeta-Jones, Chita Rivera, Joan Collins, Harry Connick, Jr., Ben Vereen și va include show-uri ale dansatorilor de la Verdon-Fosse Legacy, Ute Lemper, Billy Stritch, Charles Busch, Kathie Lee Gifford, Lea Delaria, Jim Caruso, Jonathan Groff, Sandra Bernhard, Andrew Rannells, Nathan Lane, Mario Cantone, Tony Hale, Coco Peru, John Cameron Mitchell, Michele Lee, Andrea Martin, Seth Sikes și Neil Meron.

“Liza este un om cum rar găsești și merită o aniversare glorioasă”

“Liza este un artist complet, un om din showbiz cum greu mai găsești în ziua de astăzi. Talentul său nu are limite, iar contribuția sa pe Broadway și în industria filmului o fac să merite o sărbătorire glorioasă a celor 75 de ani”, a declarat producătorul evenimentului, Daniel Nardicio.

Evenimentul va fi disponibil prin video on demand, iar banii încasați din bilete vor fi donați The Actors Fund, o organizație ce oferă oamenilor din divertisment diverse servicii sociale, asistență financiară de urgență și alte servicii. Mai multe informații despre bilete se găsesc pe stellartickets.com și clubcummingnyc.com.

Fiica actriței Judy Garland și a regizorului Vincente Minnelli, Liza a debutat ca actriță de musical și cântăreață în cluburi de noapte, iar apoi a fost distribuită în filme precum „The Sterile Cuckoo” (1969) și „Tell me that you love me, Junie Moon” (1970). A devenit celebră la nivel mondial cu rolul din „Cabaret” (1972), pentru care a primit un premiu Oscar. De-a lungul carierei a primit numeroase premii, printre care un Emmy, două Globuri de Aur, patru Tony și un Grammy Legend.

CITEȘTE ȘI: Liza Minnelli lanseaza colectia vestimentara „The Liza Collection” 

Foto: Profimedia Images